Account Manager

Helsingborg, Sweden

Vi förstärker vår säljorganisation med ytterligare två Account Manager till vårt kontor i Helsingborg! Är du en säljare med ett utpräglat affärsmannaskap och förmåga att skapa och bibehålla långsiktiga relationer? Då kan detta vara rollen för dig!

Är Resurs något för dig?

Vi ger dig en arbetsplats där engagemanget är stort och tempot högt. För att bygga en miljö där idéerna kan slå gnistor rekryterar vi nyfikna och drivna människor som vi uppmuntrar med ansvar och stor frihet.

Vi jobbar aktivt med ledarskap, hållbarhet, jämställdhet och är stolta över vår Resurs-anda som kännetecknas av samarbete, öppenhet och kundfokus. Med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder.

Resurs Bank har blivit utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag för andra året i rad, en utmärkelse för företag som erbjuder unika och attraktiva utvecklingsmöjligheter.

Vad kommer du att arbeta med?

Som Account Manager ansvarar du för att självständigt driva hela försäljningsprocessen. Du kommer att arbeta utifrån följande fokusområden;

  • Strategiskt arbete utifrån förmågan att driva affärer till avslut, prospektering samt utveckling av befintlig kundstock.
  • Du vänder dig till både små och stora kunder där en av framgångsfaktorerna är att du har intresse och förståelse för bolagens ekonomiska situation. Relationen med kunden är det viktigaste för oss.
  • Utgående telefonsamtal är ett viktigt redskap i säljprocessen och förekommer till en stor del i det vardagliga arbetet.
  • Hög servicenivå, tillgänglighet och återkoppling är vinnande faktorer för att nå bästa möjliga resultat.

Du kommer arbeta i ett team där dina kollegor har olika erfarenhet, kunskap och yrkesbakgrund vilket skapar bra förutsättningar för utbyte och utveckling. Du kommer att ges möjlighet att arbeta självständigt i en kvalificerad roll på en rolig, stabil och expansiv arbetsplats där du har möjlighet att bidra till utvecklingen av Resurs Bank.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Account Manager ser vi att du som person är nyfiken, öppen, utåtriktad och har förmågan att skapa goda kundrelationer. Du är uthållig med en stor portion ambition och framförallt egen drivkraft. Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer;

  • Självständigt drivit säljprocesser där du levererat prestation utöver det vanliga
  • Arbetat utifrån ett tydligt relationsfokus där du satt dig in i kunders olika förutsättningar och sedan omsatt det till kunskap för att skapa lönsamhet för kunden
  • Förmågan att driva på säljarbetet med tex utgående telefoni eller ”kalla samtal” som är en viktigt framgångsfaktor i detta arbete
  • Erfarenhet av försäljning av finansiella tjänster och/eller B2B
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Vill du vara med på vår framgångsresa? Ansök idag!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista annonseringsdatum. Inkom därför med din ansökan snarast

Övrig information:

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Anställningsgrad: Heltid

Arbetstider: Kontorstider med flextid

Plats: Helsingborg, fri parkering och kollektivtrafik som stannar precis utanför kontoret

 

#RB

 

Apply

Resurs Holding (Resurs), which operates through the subsidiaries Resurs Bank and Solid Försäkring, is the leader in retail finance in the Nordic region, offering payment solutions, consumer loans and niche insurance products. Since its start in 1977, Resurs Bank has established itself as a leading partner for sales-driven payment and loyalty solutions in retail and e-commerce, and Resurs has thus built a customer base of approximately 6 million private customers in the Nordics. Resurs Bank has had a banking licence since 2001 and is under the supervision of the Swedish Financial Supervisory Authority. The Resurs Group operates in Sweden, Denmark, Norway and Finland. At the end of the first quarter of 2021, the Group had 735 employees and a loan portfolio of SEK 31.1 billion. Resurs is listed on Nasdaq Stockholm.