Agent till B2B administration

Helsingborg, Sweden

Nu söker vi nya kollegor till vårt B2B team med fokus på factoring, administration och service i världsklass. I denna roll kommer du vara med och bidra till vår resa mot en ledande position på marknaden. Vi arbetar i moderna molnbaserade system som våra kunder är uppkopplade mot. Är du nyfiken på att lära dig mer om ekonomi och betalningsflöden. Läs nedan!

Är Resurs något för dig?

Vi ger dig en arbetsplats där engagemanget är stort och tempot högt. För att bygga en miljö där idéerna kan slå gnistor rekryterar vi nyfikna och drivna människor som vi uppmuntrar med ansvar och stor frihet.

Vad kommer du att arbeta med?

B2B administration ingår i Customer Service och här jobbar vi med factoring, kreditbeviljning till företag, ansökningar av Företagslån och andra uppgifter kopplad till vår B2B affär. Vi arbetar i moderna system som ger oss möjlighet att leverera förstklassig service till våra kunder och klienter.

  • Fakturaregistreringmed kreditbedömningar, försäkringar, leveranskontroller och attesteringar
  • Kontakt med fakturautställare och betalare via telefon, mail, post gällande fakturor, påminnelser, bestridande och delbetalningar
  • Hantering av in och utbetalningar
  • Övriga administrativa uppgifter
  • Erbjuda rätt lösningar till klienter och betalare.

Avdelningen har ett nära samarbete med vår kreditavdelning, försäkringsbolag, kunder, slutbetalare och systemleverantörer. Deadlines styr vår dag och kunden är i fokus, att vara serviceminded innebär för oss att inget är svårt, omöjligt eller jobbigt.

Vem är du?

Vi söker dig med hög arbetskapacitet som gillar högt tempo och har en positiv inställning. Du är noggrann och har ett genuint intresse för interaktion med kunder. Givetvis har du en känsla för god service och hög kvalitet. Du är självgående men du måste även vara en god lagspelare då ett tätt samarbete med kollegorna är en förutsättning för att vi som grupp ska kunna leverera resultat med hög kvalitet.

Du är även proaktiv och nytänkande och den som bidrar till utvecklingen av avdelningen och våra processer. Att du är flexibel och gillar att arbeta i ett tillväxtorienterat företag med högt tempo och snabba beslut är en självklarhet.

Du har helst en högskoleutbildning med ekonomisk inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du kan också ha arbetet med ekonomi och redovisning, alternativt administration och/eller kundtjänst. Ett brinnande intresse för ekonomi och pengaflöden med fokus på B2B relationer är egenskaper som gör att du passar i denna roll.
Du hanterar det svenska och engelska språket i tal och skrift och det är meriterande om du även behärskar norska i tal och skrift.
Vidare är du en god datoranvändare och har goda kunskaper i Office Paketet.

Hur ansöker du?

I ett första steg kommer du som är intressant för rollen få tester skickade till dig via mail. Sedan går vi vidare till en första intervju med rekryterande chef.

Övrig information:

Tillträde: snarast, enligt överenskommelse

Anställningsgrad: Provanställning

Arbetstider: 0715-1600

Plats Helsingborg, fri parkering och kollektivtrafik som stannar precis utanför kontoret

Kontakt:

Johan Green Team Lead

Johan.Green@resurs.se

 

#RB

Apply

Resurs Holding (Resurs), which operates through the subsidiaries Resurs Bank and Solid Försäkring, is the leader in retail finance in the Nordic region, offering payment solutions, consumer loans and niche insurance products. Since its start in 1977, Resurs Bank has established itself as a leading partner for sales-driven payment and loyalty solutions in retail and e-commerce, and Resurs has thus built a customer base of approximately 6 million private customers in the Nordics. Resurs Bank has had a banking licence since 2001 and is under the supervision of the Swedish Financial Supervisory Authority. The Resurs Group operates in Sweden, Denmark, Norway and Finland. At the end of the first quarter of 2021, the Group had 735 employees and a loan portfolio of SEK 31.1 billion. Resurs is listed on Nasdaq Stockholm.