Asiakasneuvoja

Vantaa, Finland

Haemme asiakasneuvojaa iloiseen lainatiimiimme vakituiseen työsuhteeseen. Asiakaspalvelun lisäksi työ sisältää myyntiä ja back office-tehtäviä. Modernit ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Technopolis Aviapoliksessa kehäradan varressa. Työaika on 37,5 tuntia viikossa ja työ ajoittuu arkisin klo 7.45-18 välille.

 

Kiinnostaako ura Resurs Bankissa?

Haemme joukkoomme uteliaita ja ahkeria ihmisiä. Kestävä kehitys, johtajuus ja tasa-arvo ovat meille tärkeitä ja teemme niitten eteen työtä joka päivä. Olemme ylpeitä Resurs-hengestämme, joka ruokkii yhteistyötä, avoimuutta ja asiakaskeskeisyyttä. Selkeiden arvojemme turvin uskallamme kokeilla uusia toimintamalleja ja ideoita, joiden ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempia palveluita.

 

Tarjoamme sinulle:

  • Avoimen työilmapiirin sekä mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa
  • Kannustavat ja coachaavat esimiehet
  • Työpaikan, jossa mittaamme työssä viihtymistä viikoittain pystyäksemme luomaan parhaan mahdollisen työpaikan
  • Hyvät työsuhde-edut: kattava työterveyshuolto, edullinen henkilöstölaina, tuettu työpaikkaruokailu, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, kuntosalipalvelut sekä kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus.
  • Etenemismahdollisuudet Resurs-konsernissa

 

 

Työsi sisältää:

  • Yksityishenkilöiden asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse
  • Luotto- ja lainahakemusten käsittelyä
  • Myyntityötä
  • Muita hallinnollisia tehtäviä

Tiiminä olemme huonoa huumoria viljelevä, avoimesti keskusteleva, kymmenestä eri ikäisistä ammattilaisista koostuva joukko. Autamme ja tuemme toisiamme päivittäisessä työssämme ja sitä odotamme myös uudelta tiimikaveriltamme, vaikka et vielä täysin asioita hallitsisikaan.

 

Odotamme sinulta:

Kommunikoimme asiakkaiden kanssa niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin, ja sinulla onkin hyvät ja selkeät kommunikaatiotaidot ja suomen kielen taitosi on tämän takia sujuvaa. Työn vaatimuksena on koulutuksista suoriutuminen englanniksi tai ruotsiksi. Omaat myös hyvät tiimityöskentelytaidot ja pidät sekä innostut myymisestä. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, huolellinen, joustava, haluat oppia uusia asioita ja siedät painettakin tarpeen tullen. Työstä suoriutuminen edellyttää aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, myyntitehtävistä ja/tai rahoitus- tai pankkialalta. Ennen kaikkea toivomme, että sinulla on reipas ja iloinen työhön tarttuva ote – teet minkä lupaat ja olet ylpeä työsi laadusta.

 

Haluatko olla osa menestystarinaamme? Hae avoinna olevaa tehtävää jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnhakijalta edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä kunnossa olevia luottotietoja.

Kontakt

Apply

Resurs Holding (Resurs), which operates through the subsidiaries Resurs Bank and Solid Försäkring, is the leader in retail finance in the Nordic region, offering payment solutions, consumer loans and niche insurance products. Since its start in 1977, Resurs Bank has established itself as a leading partner for sales-driven payment and loyalty solutions in retail and e-commerce, and Resurs has thus built a customer base of approximately 6 million private customers in the Nordics. Resurs Bank has had a banking licence since 2001 and is under the supervision of the Swedish Financial Supervisory Authority. The Resurs Group operates in Sweden, Denmark, Norway and Finland. At the end of the second quarter of 2021, the Group had 735 employees and a loan portfolio of SEK 31.1 billion. Resurs is listed on Nasdaq Stockholm.