Asiakasneuvoja PreCollection-tiimiin

Vantaa, Finland

Pre-Collection-tiimissämme on nyt tarjolla määräaikainen työpaikka empaattiselle ja tunnolliselle asiakasneuvojalle! Tehtäviin kuuluu perintään liittyviä tehtäviä, esimerkiksi puhelimitse ja sähköpostitse hoidettavien maksusopimusten, saldotodistusten ja perintätoimistojen kyselyjen hoitaminen.

 

Kiinnostaako ura Resurs Bankissa?

Haemme joukkoomme uteliaita ja ahkeria ihmisiä. Kestävä kehitys, johtajuus ja tasa-arvo ovat meille tärkeitä ja teemme niitten eteen työtä joka päivä. Olemme ylpeitä Resurs-hengestämme, joka ruokkii yhteistyötä, avoimuutta ja asiakaskeskeisyyttä. Selkeiden arvojemme turvin uskallamme kokeilla uusia toimintamalleja ja ideoita, joiden ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempia palveluita.

 

Tarjoamme sinulle:

 • Avoimen työilmapiirin sekä mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa
 • Kannustavat ja coachaavat esimiehet
 • Työpaikan, jossa mittaamme työssä viihtymistä viikoittain pystyäksemme luomaan parhaan mahdollisen työpaikan
 • Hyvät työsuhde-edut: kattava työterveyshuolto, edullinen henkilöstölaina, tuettu työpaikkaruokailu, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, kuntosalipalvelut sekä kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus.
 • Etenemismahdollisuudet Resurs-konsernissa

 

 Tulisit työskentelemään seuraavien asioiden parissa:

 • Yksityishenkilöiden maksusopimusten tekeminen ja muu asiakaspalvelu
 • Viiveessä olevien henkilöiden kontaktointi puhelimitse ja sähköpostitse
 • Saldotodistusten teko
 • Perintätoimistoilta tuleviin kyselyihin vastaaminen
 • Asiakaslistojen hallinta
 • Velkajärjestelyjen, rikosten ja kuolinpesien hoitaminen

Pre-Collection-tiimissämme saisit joukon asiakasneuvojakollegoita ja oman lähiesimiehen, joka tukee ja kannustaa sinua pärjäämään ja kasvamaan tässä työssä. Toimistomme sijaitsee upeissa toimitiloissamme Technopolis Aviapoliksessa Kehäradan varressa. Työaika on 37,5 tuntia viikossa ja työtä tehdään arkisin klo 7.45-18.00 välillä. Määräaikainen työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.12.2021 saakka.

 

Kuka sinä olet?

Nautit asiakaspalvelusta ja haluat jättää asiakkaalle tunteen erinomaisesta palvelukokemuksesta. Toivomme, että pystyisit palvelemaan heitä ja suoriutumaan koulutuksista myös englannin tai ruotsin kielellä.  

Palveltavat asiakkaat ovat lähtökohtaisesti taloudellisesti vaikeassa tilanteessa ja tilanteen ratkaisemiseksi omaat ymmärrystä asiakkaan tilannetta kohtaan, mutta pystyt myös pitämään puoliasi ja johtamaan keskustelua. Tärkeintä on kuitenkin, että olet rohkea, uskallat tarttua toimeen ja olet ylpeä työsi laadusta. Sinulla on jo vähän kokemusta asiakaspalvelusta ja mielellään myös perintään liittyvistä työtehtävistä. Huolellisuus, empaattisuus ja into oppia uutta ovat osa sinua.

 

Haluatko olla osa menestystarinaamme? Hae avoinna olevaa tehtävää jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnhakijalta edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä kunnossa olevia luottotietoja.

 

Kontakt

Apply

Resurs Holding (Resurs), which operates through the subsidiaries Resurs Bank and Solid Försäkring, is the leader in retail finance in the Nordic region, offering payment solutions, consumer loans and niche insurance products. Since its start in 1977, Resurs Bank has established itself as a leading partner for sales-driven payment and loyalty solutions in retail and e-commerce, and Resurs has thus built a customer base of approximately 6 million private customers in the Nordics. Resurs Bank has had a banking licence since 2001 and is under the supervision of the Swedish Financial Supervisory Authority. The Resurs Group operates in Sweden, Denmark, Norway and Finland. At the end of the second quarter of 2021, the Group had 735 employees and a loan portfolio of SEK 31.1 billion. Resurs is listed on Nasdaq Stockholm.