KAM B2B

Stockholm, Sweden

Har du passion för att skapa och utveckla kundrelationer? Vill du arbeta i ett säljdrivet och spännande bolag inom betal och finansieringslösningar för detaljhandeln?Resurs Bank verkar på en marknad som ständigt växer, utvecklas och förändras. Våra kunder eftersöker nya och bättre digitala lösningar i samtliga kanaler vilket ställer höga krav på oss. Vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa erbjudanden som ligger i framkant. Vi söker nu en resultatdriven affärskvinna eller affärsman med hög energi och ett brinnande intresse för såväl detaljhandel som kundrelationer.  

Är Resurs något för dig?

Vi ger dig en arbetsplats där engagemanget är stort och tempot högt. För att bygga en miljö där idéerna kan slå gnistor rekryterar vi nyfikna och drivna människor som vi uppmuntrar med ansvar och stor frihet.

Vi jobbar aktivt med ledarskap, hållbarhet, jämställdhet och är stolta över vår Resurs-anda som kännetecknas av samarbete, öppenhet och kundfokus. Med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder.

Resurs Bank har blivit utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag för andra året i rad, en utmärkelse för företag som erbjuder unika och attraktiva utvecklingsmöjligheter.

Vad kommer du att arbeta med?

I rollen som Key Account Manager kommer du bland annat:

  • Driva försäljning mot företagskunder inom Stockholmsregionen
  • Implementera och sälja Resurs Banks B2B-produkter
  • Segmentera och arbeta med prospektering, pip och kunna stänga avtal

Vem är du?
Vi tror att du är extremt driven och försäljningsorienterad och får näring av att etablera nya kundkontakter med befattningshavare på alla nivåer. Du brinner för nykundsförsäljning och arbetar entusiastiskt och engagerat med att skapa tillväxt för dina partners och för Resurs Bank. Du är en skicklig förhandlare med fokus på att hitta och agera på nya affärsmöjligheter. Viktiga egenskaper och erfarenheter för rollen är att du har ett starkt intresse och en god förståelse för hur en företagsaffär går till. Erfarenheter inom företagsfinansiering är meriterande. Som person är du prestigelös och självgående med ett stort resultatorienterat driv. Du stimuleras av att få vara med och bygga och utveckla en verksamhet med resultatet i fokus.

Vi söker dig!

  • Med minst 3 års erfarenhet av Key Account Management
  • Erfarenhet av B2B försäljning
  • Dokumenterat framgångsrik på att självständigt driva försäljning
  • Starkt intresse för att hjälpa företag inom företagsfinansiering
  • Ett brinnande intresse för nykundsförsäljning
  • Flytande engelska i tal och skrift

Så går rekryteringen till

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Övrig information:

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Anställningsgrad: Heltid

Arbetstider: Kontorstider med flextid

Plats: Stockholm

Resor i tjänsten förekommer

 

 #RB

Apply

Resurs Holding (Resurs), which operates through the subsidiaries Resurs Bank and Solid Försäkring, is the leader in retail finance in the Nordic region, offering payment solutions, consumer loans and niche insurance products. Since its start in 1977, Resurs Bank has established itself as a leading partner for sales-driven payment and loyalty solutions in retail and e-commerce, and Resurs has thus built a customer base of approximately 6 million private customers in the Nordics. Resurs Bank has had a banking licence since 2001 and is under the supervision of the Swedish Financial Supervisory Authority. The Resurs Group operates in Sweden, Denmark, Norway and Finland. At the end of the first quarter of 2021, the Group had 735 employees and a loan portfolio of SEK 31.1 billion. Resurs is listed on Nasdaq Stockholm.