Sales Representative - Consumer Loans

Helsingborg, Sweden

Vi växer och söker nu en ny kollega till vår säljavdelning inom Consumer Loans. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare försäljningsuppdrag med nära kundkontakt och att du värdesätter dialogen med människan då vi bearbetar interna kunder och alltid strävar efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen.

Lösningsorientering, teamwork, ansvarstagande och en positiv inställning är avgörande för att lyckas inom vår försäljningsorganisation. Skapa karriär och bygg för din framtid hos oss!

Är Resurs något för dig?

Vi ger dig en arbetsplats där engagemanget är stort och tempot högt. För att bygga en miljö där idéerna kan slå gnistor rekryterar vi nyfikna och drivna människor som vi uppmuntrar med ansvar och stor frihet.

Vi jobbar aktivt med ledarskap, hållbarhet, jämställdhet och är stolta över vår Resurs-anda som kännetecknas av samarbete, öppenhet och kundfokus. Med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder.

Resurs Bank har blivit utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag för andra året i rad, en utmärkelse för företag som erbjuder unika och attraktiva utvecklingsmöjligheter.

Vad kommer du att arbeta med? 

Som Sales Representative på Resurs Bank jobbar du i huvudsak med utgående samtal till våra befintliga kunder i variation med inkommande samtal i takt med att din kundstock växer. Huvudsakligen så ringer vi interna kunder med diverse kreditengagemang för att samla deras lån och erbjuda en mer attraktiv lånesituation. Som Sales Representative har man ett stort kundansvar då man ansvarar för kundens låneansökan och blir därefter kundens personliga kontaktperson på Resurs Bank. Du jobbar med att utveckla våra produkter och affärer genom att kontinuerligt reflektera och förmedla eventuella förslag till förbättring och aktivt arbeta för ett positivt arbetsklimat och god laganda.

Vem är du?

Du är som person trygg i dig själv och gillar att ha många olika kundkontakter dagligen. Vi ser att du trivs i ett teamsammanhang, är kommunikativ och anser dig därmed ha lätt för att lyssna, förklara och informera till alla typer av människor. Att göra sig förstådd på ett pedagogiskt och professionellt sätt är avgörande för att lyckas. Du hjälper dina kunder dagligen med förslag på låneupplägg så att de blir ännu en nöjd och långsiktig kund. För att nå försäljningsmålen behöver du vara beredd att:

  • Vara ansvarstagande och engagerad
  • Jobba mot ditt individuella budgetmål
  • Känna igen dig själv i våra värderingar: Driven, Open, Innovative & Trustworthy
  • Skapa framgång i utmanande stunder
  • Ha förmåga att vända motgång till framgång och på så sätt skapa värde i ditt arbete
  • Meriterande om du är flerspråkig

Känner du att du kan bidra med dina kompetenser? Ansök redan nu!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista annonseringsdatum. Inkom därför med din ansökan snarast!

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsgrad: Heltid
Arbetstider: Kontorstider
Plats: Helsingborg

Kontakt: Henrik Eriksson, Group Manager CL Sales, henrik.eriksson@resurs.se

#RB 

 

Apply

Resurs Holding (Resurs), which operates through the subsidiaries Resurs Bank and Solid Försäkring, is the leader in retail finance in the Nordic region, offering payment solutions, consumer loans and niche insurance products. Since its start in 1977, Resurs Bank has established itself as a leading partner for sales-driven payment and loyalty solutions in retail and e-commerce, and Resurs has thus built a customer base of approximately 6 million private customers in the Nordics. Resurs Bank has had a banking licence since 2001 and is under the supervision of the Swedish Financial Supervisory Authority. The Resurs Group operates in Sweden, Denmark, Norway and Finland. At the end of the first quarter of 2021, the Group had 735 employees and a loan portfolio of SEK 31.1 billion. Resurs is listed on Nasdaq Stockholm.